Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΠΑΝΗΓΥΡΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4μ.μ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 μ.μ.  


ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ Η «ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ» ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ  ΑΠΟ  ΛΙΓΟ  ΑΙΜΑ.   ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ». ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙΣ  ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ, ΣΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ. 

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ, ΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ. ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ  ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...